menu

Családireceptkönyv.hu

Pirított tarhonya leves


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg tarhonya
4 közepes db burgonya
2 db sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
3 ek zsír
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
1.5 l víz

Elkészítés:


A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát apróra daraboljuk. A krumplit, répát karikázzuk.
A zsíron megpirítjuk a hagymát és a tarhonyát. Felengedjük vízzel, és beletesszük a krumplit és a sárgarépát.
Ízesítjük, és készre főzzük.
költség: 500 Ft
elkészítettem: 50 alkalommal

Pirított tarhonya leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Daragaluska
Daragaluska

Egy egész tojást egy csipet sóvall felverünk, és annyi darát öntünk bele, hogy jó sűrű masszát kapjunk. Legalább 1 óra hosszát pihentetjük, majd a levesbe mártott kiskanállal kis g...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Grízgaluska
Grízgaluska

« Vissza A tökéletes grízgaluska 3 titka 2015.11.01. Könnyű, de mégsem esik szét, olvad a szájban, nem ágyúgolyó, ilyen a tökéletes grízgaluska. Nem is olyan könnyű ezt el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szabolcs
Tárkonyos Raguleves (A Király)
Avatar Tünde Kedvelnék
Tárkonyos Raguleves (A Király)

Én az előkészületekkel szoktam kezdeni, az összes zöldséget, megpucolom, illetve fel darablom kockákra, a csirkemellet, is felkockázom, a csirke szárnyakat pedig középen ketté vágo...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gazpacho Barcelonából
Gazpacho Barcelonából

1. A paradicsomot meghámozzuk. Ha igazán jó, érett, illatos paradicsommal dolgozunk, könnyen lejön a héja egy éles kés segítségével. 2. Az uborkát szintén meghámozzuk, a hagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk