400 g fagyasztott halfilé (pl. lazac, de másmilyen hal is lehet)
120 g uborka (meghámozva apróra kockázva)
1 nagy narancs (meghámozva, kimagozva, apróra kockázva)
30 g lilahagyma (apróra vágva)
1 teáskanál fokhagymás vagy citromos fűszerkeverék
A halat a csomagoláson feltüntetett módon megsütjük. Közben elkészítjük a salsát: Egy kis keverőtálban összekeverjük az uborkát, a narancsot, a vöröshagymát és a fűszerkeveréket. A sült hal mellé tálaljuk.
A halfilét vágjuk egyforma szeletekre és sóval őrölt borssal meghintve, citromlével meglocsolva legalább fél órát érleljük. A halszeletek mindkét oldalát forró margarinban megpirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halról papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. Alaposan bedörzsöljük olívaolajjal. Egy serpenyőt szárazon felteszünk melegedni. ha már forró, kevés olívaolajat csepegtetünk bele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA halfiléket sózzuk, borsozzuk,fokhagymával bedörzsöljük, Kiolajozott tepsibe beletesszük a halfiléket, főzőtejszínnel leöntjük és rászórjuk a reszelt sajtot. Aranysárgára sütjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfilét hosszú szeletekre felvágjuk, enyhén besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás majd panko morzsa. Felforrósított kókuszolajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű