1 fej karalábé
1-2 db sárgarépa
1-2 db zöldség
3 ek napraforgó olaj
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek liszt
2 dl tejföl
3-4 dl tej
ételízesítő
só
tárkony
petrezselyemzöld
zellerzöld
Az olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, a fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket. 30 perc párolás után meghintjük a liszttel, amivel pirítjuk 1 percig.
Felöntjük kevés tejjel és vízzel. Befűszerezzük.
Mikor minden megfőlt, behabarjuk a tejföllel. Petrezselyemmel ,zellerzölddel megszórjuk.
Tálaljuk, jó étvágyat hozzá!
Vettem bébi spenótot fél dl vízzel megfonnyasztom ez kb 5 perc se, majd összeturmixoltam, tettem hozz 30% magic milk habtejszín főzőtejszínt, lila doboza van kb 250 ml. Isteni volt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA leves elkészítése: - A leveskockákat feloldjuk 1 liter forró vízben. (Természetesen ehelyett használhatunk alaplevet is, amennyiben rendelkezésünkre áll!) - Egy fazékban felol...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tarját apró kockára vágom, zsiradékon fehéredésig sütöm, majd fedő alatt párolom, kb félpuhára, ekkor hozzáadom a zöldséget répát, és az összevágott friss zöldbabot mellyel együt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk, ujjnyi csíkokra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, apró kockákra daraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A kel...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű