2,5 kg sertésoldalas
4 gerezd fokhagyma
babérlevél
só, frissen őrölt bors, majoranna, őrölt kömény
3 kanál méz
2 kanál mustár
1 kanál étolaj
1kg krumpli
2 fej vöröshagyma
A sertésoldalast előfőzöm kuktában, a fűszerekkel, babérlevéllel, fokhagymával. Amikor megpuhult a tepsiben elterített krumplira és hagymára fektetem, a kevés főzőlével meglocsolt és a méz, mustár, olaj keverékével megkent, kisebb darabokra vágott oldalast és készre, pirosra sütöm 200 fokos sütőben.
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPucold meg a hagymát, vágd ketté. és a két külső héját szedd le(ezek lesznek megtöltve). A többit kockázd fel és dobd egy tálba a darált hússal, petrezselyemmel, gombával, cukorra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst lefejtjük a csontról, besózzuk, és kevés olajon megsütjük. 2. A hagymát felkarikázzuk, a húst bekenjük a Piros Arannyal, mellétesszük a hagymát, fokhagymát és a borók...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű