20 dkg bacon
60 dkg lapocka vagy tarja
35 dkg gomba
3 fej hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
paradicsomsűrítmény
só, bors, majoranna
őrölt paprika
olaj
Kevés olajon lepirítjuk a felkockázott szalonnát, a felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, jól átpirítjuk. Ízesítjük fokhagymával, sóval, fűszerekkel. Adunk hozzá paradicsomsűrítményt. Pici vizet öntünk alá, és majdnem készre főzzük. Végülbelerakjuk a felszeletelt gombát és rövid lére forraljuk. Sült krumplival és vegyes savanyúsággal tálaljuk.
A hús-szeleteket előre egy kicsit besózzuk, borsozzuk, vegetázzuk. A vöröshagymát felkarikázzuk, az egyikkel beborítjuk a tepsi alját, erre rárakjuk a tarja szeleteket, közé és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felcsíkozzuk,borsozzuk. Közben a hagymát, fokhagymát üvegesre pároljuk. Ha kész,a húst be kell lisztezni, majd kérgesre pirítani.Ezután hozzáadjuk a majoránnát, sót,mustárt....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajt kicsontozom, négy vastag szeletre felvágom, és vigyázva vékonyra kiverem. 2. Megsózom. 3. A sajtból 4 rudat vágok. 4. Minden szelet húsra ráteszek egy szele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű