Családireceptkönyv.hu

Hurka sütése


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hurka

Elkészítés:


A hurkát a mélyhűtőből kivéve egy órát hagyom kiolvadni. Majd hideg vízzel leöblítem, és megszurkálom tűvel. Tepsire rakom, majd az előmelegített sütőbe teszem, 150 fokon kb fél órára. Sem vizet, sem zsiradékot nem rakok alá. Soha nem reped ki, nem folyik ki a töltelék.
Friss kenyérrel, vegyes savanyúsággal szeretjük. De nagyon finom türt krumplival, párolt káposztával is.

Hurka sütése

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Borsos borsós tokány
Borsos borsós tokány

A lapockát felcsíkozzuk, vékony szeletekre vágjuk, a lila hagymát felaprítjuk, a kolozsvári szalonnát gyufányi darabokra szeleteljük. A szalonnát megpirítjuk, a kisült zsírjában me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zsebes karaj
Zsebes karaj

a karajt megtisztitjuk -ha van rajta hártyás rész ,azt levágjuk - keresztben,körülbelül ujjnyi vastag csikokra vágjuk,de vigyázzunk ,ne vágjuk át teljesen hanem inkább zsebszerű...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kolbász hússal  töltött  tarja
Kolbász hússal töltött tarja

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk