20 dkg cukor
5 db tojás
15 dkg vaj
35 dkg étcsokoládé
2,5 dkg tejszín
15 dkg diákcsemege
A vajat vagy margarint mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd belekeverjük a csokoládét, simára dolgozzuk. A tojásokat a cukorral robotgéppel nagyon habosra keverjük, majd beleöntjük a vajas/margarinos csokoládét (ha megszilárdult, újra megmelegítjük, hogy folyós legyen). Hozzáadjuk a tejszínt, alaposan elkeverjük. (A massza összeesik, ez nem baj.) Egy 30x25 cm-es tepsi oldalát kivajazzuk, alul sütőpapírral kibéleljük, ebbe öntjük a masszát. A tetejét simára húzzuk, megszórjuk a kissé összedarabolt diákcsemegével. 170 °C-ra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük. Ekkor a teteje repedezett lesz, a belseje kissé puha. Kínálhatjuk vaníliafagylalttal vagy csokoládéöntettel.
Összekeverjük a hozzávalókat 200 fokon 20 perc a sütési idő.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVaníliás tejben a szokásos módon tejbegrízt készítünk, amelyet még melegen 1 tojássárgájával és mazsolával elkeverünk. Az édes tésztából sütött palacsintákat megtöltjük, málnaszörp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti alapanyagokat összevegyítjük és pici gombócokat formázunk, majd beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra kapcsoljuk. A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Tetszőleges gyümölcsökkel kirakjuk a tetejét, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű