-4 tojás fehérje
-250 g cukor
-200 g kokusz reszelék
-1 vanilin cukor
A fehérjéket kemény habbá verem hozzáadom a cukrot vaniliacukrot és addig verem míg a cukor elolvad ezután óvatosan hozzákeverem a kókuszreszeléket és kanál segítségével formázom (lehet gömbölyüre is) .A tálcában sütőpapírt teszek és belehelyezem a kiszaggatot csókokat , lassú tűznél 120 fokon lassan szárítom kb 40 perc(ha van ostyánk azon is lehet sütni nagyon mutatós
Először a ganache-t készítem el. A habtejszínt a mézzel felforralom, majd a Lapsang Souchong teából egy teáskanálnyit a forró tejszínhez keverek, és lefedve állni hagyom 7-8 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa géppel dolgozzuk össze, a következő a munkamenet. A margarint a porcukorral és a tojássárgájával eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a lisztet és a többi anyagot (pl.: só, vanillincuko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt 1 tk cukorral 1 dl langyos tejben felfuttatjuk. A többi tejet is meglangyosítjuk és a többi hozzávalóval összekeverjük, végül hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A kekszet összetörjük és vajjal, habbal együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt egy sütőformába simítjuk. A pudingot a cukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű