150g hámozott krumpli picikre darabolva
60g sárgarépa picikre darabolva
1 közepes hagyma picikre darabolva
60g kesudió
1 cikk fokhagyma
1/2 tk mustár (dijoni a legjobb)
1,5-2 tk só
1 tk citromlé
1/4 tk tarkabors
1/3 bögre kókuszolaj
A krumplit,répát,hagymát megfőzzük és a többi hozzávalóval pürésítjük.
Az összetevőket késes aprítóban alaposan kikeverem, üvegbe töltö és mehet a hűtőbe.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA fokhagymát felaprítjuk, majd olajon 1-2 perc alatt megfuttatjuk. Hozzáadjuk a lisztet, jól elkeverjük és felöntjük a vízzel. Hozzáöntjük a tejszínt, felforraljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A megolvasztott vajban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. 2 Hozzáadjuk a lisztet, közepes lángon rövid ideig pirítjuk. 3 Felöntjük a húsalaplével, majd 5-6 per...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat magas falú edénybe tesszük, belemerítjük a botmixert és elindítjuk. Pillanatok alatt majonézzé kezdenek összeállni a pohár alján a hozzávalók. Eleinte ne is mozgassu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű