30 dkg marha
1 db tojássárga
0.5 fej vöröshagyma
só
1 csapott kk fekete bors
1 kk fűszerpaprika
2 kk mustár
2 kk ketchup
1 tk olivaolaj
Bélszín + reszelt hagyma + többi hozzávaló. Jól összekeverjük , pirított kenyérre kenjük .
A marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje a...
Elkészítési idő: 28 perc Nehézség: KönnyűBacon zsírban megpirítjuk a hagymát a sóval és borssal. Másik lábasba tesszük a bélszínt, amit baconbe göngyöltünk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát megpirítjuk, utána sütőbe t...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA húst kisujjnyinál kicsit kisebb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 1 evőkanál liszttel összeforgatjuk. A hagymát finomra, a gombát vékony cikkekre, az uborkát julienne-re vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA ragu: A marhahúst kis kockára vágom és es megforgatom lisztben. A lisztes húsdarabokat pirosra sütöm minden oldalukon, majd kiszedem az olajból és félre teszem. A maradék olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes