30 dkg marha
1 db tojássárga
0.5 fej vöröshagyma
só
1 csapott kk fekete bors
1 kk fűszerpaprika
2 kk mustár
2 kk ketchup
1 tk olivaolaj
Bélszín + reszelt hagyma + többi hozzávaló. Jól összekeverjük , pirított kenyérre kenjük .
A pacalt nagyon alaposan megtisztítom, mindenhonnan leszedem a faggyút,ujjnyi csíkokra vágom, hideg gyengén ecetes vízben átmosom. Aztán sós, babérleveles vízben megabárolom.Ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahúst az olajjal, a sűrített paradicsommal, marinált paprikával (vagy piros szeletelt savanyú paprika), az apróra vágott vöröshagymával, fokhagymával a lábosban összekeverem....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahúst fél tenyérnyi szeletekre vágom, kiklopfolom, megszórom mindkét oldalát borssal, majd enyhén megkenem mustárral. A szalonnát vékony szeletekre vágom, majd bevagdosva pi...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Közepes