Családireceptkönyv.hu

Tatárbifsztek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg marha
1 db tojássárga
0.5 fej vöröshagyma

1 csapott kk fekete bors
1 kk fűszerpaprika
2 kk mustár
2 kk ketchup
1 tk olivaolaj

Elkészítés:


Bélszín + reszelt hagyma + többi hozzávaló. Jól összekeverjük , pirított kenyérre kenjük .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Hagymás rostélyos
Hagymás rostélyos

A marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje a...

Elkészítési idő: 28 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal
Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal

Bacon zsírban megpirítjuk a hagymát a sóval és borssal. Másik lábasba tesszük a bélszínt, amit baconbe göngyöltünk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát megpirítjuk, utána sütőbe t...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sztroganoff bélszín
Sztroganoff bélszín

A húst kisujjnyinál kicsit kisebb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 1 evőkanál liszttel összeforgatjuk. A hagymát finomra, a gombát vékony cikkekre, az uborkát julienne-re vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Judit
Spanyol szarvasragu vizen kullogóval
Spanyol szarvasragu vizen kullogóval

A ragu: A marhahúst kis kockára vágom és es megforgatom lisztben. A lisztes húsdarabokat pirosra sütöm minden oldalukon, majd kiszedem az olajból és félre teszem. A maradék olaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk