menu

Családireceptkönyv.hu

KÓKUSZOS KEKSZTEKERCS


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált háztartási keksz
15 dkg cukor
2,5 dkg kakaópor
3 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
1 evőkanál rum aroma
Krém:
15 dkg margarin
15 dkg cukor
7 dkg kókuszreszelék
1 csomag vaníliás cukor
A meg

Elkészítés:


A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük, amíg a krémet elkészítjük. Ehhez a vajat a cukorral, a kókusszal és vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. A kekszes masszát kettévesszük, kinyújtjuk és megkenjük a fele krémmel. Szorosan feltekerjük és megszórjuk kókuszreszelékkel. (Én sütőpapíron szoktam nyújtani és úgy szépen fel lehet tekerni.) Ezt megismételjük a másik felével is. Két rudat kapunk belőle.
Jó étvágyat! :)

KÓKUSZOS KEKSZTEKERCS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mogyorókrémes piskótatekercs cukormentesen (Kolly)
Mogyorókrémes piskótatekercs cukormentesen (Kolly)

A tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjét pici sóval gépi habverővel habbá verjük, a sárgáját pedig alaposan összekeverjük az édesítővel. ( Én folyékony steviát használtam) A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Yaourtin (francia recept)
Yaourtin (francia recept)

A joghurtos poharat megtartjuk, mert az lesz a mérce ! Az anyagokat összekeverjük, zsíradékkal kikent tepsibe öntjük. 180°-on 20-25 percig sütjük. Tűpróba.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kuglóf
Kuglóf

Tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral,van.cukorral . Ebbe tesszük a vizet és az olajat. A lisztet elkeverjük a sütőporral,(bele tesszük izlés szerint mazsolát ,fahéjat) össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Almás-mákos kevert süti
Almás-mákos kevert süti

A megpucolt almákat (nagyobb lyukú reszelőn) lereszeljük. A tojásokat a kristálycukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport, majd az étol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk