1 csomag fagyasztott leveles tészta
1 kg alma
4 tasak vanilia puding (fozos)
cukor
fahej (orolt)
Az almat le reszelem es keves vizzel teszem foni.
Amikor szinte puha,akkor hozza adom a keves vizzel feloldott pudingot es meg fozom 1-2 percet.
Ha nagyon suru,akkor potolom vizzel.
Hozza adom a cukrot es a fahejat izles szerint.
Langyosra huttom.
Az elso lapot ki nyujtom tepsi nagysagura es rea simitom az almas kremet.
Utana ki nyujtom a masik lapot es rea helyezem az almas toltelekre.
Meg sutom,nem tul nagy fokon.
Meg forron vanilias porcukorral behintem.
Elkészítjük a citromos sodót: Egy lábasban összekeverjük a citromlevet, a citromhéjat, és a tojásokat. Beleheverjük a vajat és alacsony hőfokon gyakori kevergetés mellett összefőzz...
Elkészítési idő: 30 percA túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal és a felvert tejszínnel óvatosan összed...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy kicsi tepsiben (20 × 33 cm). A barackot lecsepegtetjük, 2,5 dl-t felfogunk belőle. A két csomag vaníliás pudingport ízlés szerinti mennyi...
Elkészítési idő: 45 perc