1 csomag fagyasztott leveles tészta
1 kg alma
4 tasak vanilia puding (fozos)
cukor
fahej (orolt)
Az almat le reszelem es keves vizzel teszem foni.
Amikor szinte puha,akkor hozza adom a keves vizzel feloldott pudingot es meg fozom 1-2 percet.
Ha nagyon suru,akkor potolom vizzel.
Hozza adom a cukrot es a fahejat izles szerint.
Langyosra huttom.
Az elso lapot ki nyujtom tepsi nagysagura es rea simitom az almas kremet.
Utana ki nyujtom a masik lapot es rea helyezem az almas toltelekre.
Meg sutom,nem tul nagy fokon.
Meg forron vanilias porcukorral behintem.
A tojássárgáját cukorral habosra kavarom, hozzá adom a többihez. Felverem a tojás fehérjét habbá és hozzáteszem a többihez és összekavarom. Tepsibe zsír, liszt. A túrót elkeverem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A langyos cukros tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a liszthez, sóhoz és tojáshoz. Végül az olvasztott margarint is hozzáadjuk és jól összegyúrjuk. Hagyjuk megkel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket ha összekevertem, beleteszek kb. 1/2 zacskó tésztát (kocka vagy hosszúmetélt) nyersen, amennyit ellep a krém. 1-2 órát hagyom állni, hogy a tészta jól megszívja magát. Ezutá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű15 db-hoz elegendő ez az adag.A hozzávalókat összekeverem és öt percig állni hagyom majd olajba kisütöm.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű