Tésztához:
40kdg liszt 2kanal so 1dl etolaj. Egy fel elesztot felfuttatok 1kanal cukorral es 2,5dl langyos tejjel.
Sodóhoz:
2 csomag pudingpor 6kanal cukor es 1liter tej
Megkelesztem utana osszegyurom nyujtom pogiszaggatoval kiazaggatom
Dejot vettem, 5kanal dejohoz raktam 3kanal cukrot.
Az aranygaluskat nem a sodo bolonditja meg, hanem az h ebbe a cukros dejoba belereszeled 1citrom hejat:) Leraktam az elso reteget es vastagon megszprtam dejoval, aztan raszaggatttam a masodik reteget aztis jol meghintve. Mikor megsult, kivettem es csopogtettem ra egy keves tejet, majd visszaraktam a sutobe 1pillanatra. Igy nem fog kiszaradni:)
A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd a felkockázott hideg vajjal elmorzsoljuk. Ha már kellően morzsalékos, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Alaposan összeg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk a fehérjét fele cukorral habbá verjük egy másik tálba a sárgáját is felverjük a cukorral hozzáöntsük az olvasztott vajat gőz fölött megolvasztott csokit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a mascarponét is és újra összekavarjuk. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és hozzáadjuk a mascarponés krémhez. A b...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: Három középnagryságú tojás fehérjét egy porcellántálban habzásig keverünk 1/4 kiló vaniliás cukorporral s egy tábla csokoládéval, adunk hozzá még 1/4 kiló apróra vagda...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű