Tésztához:
40kdg liszt 2kanal so 1dl etolaj. Egy fel elesztot felfuttatok 1kanal cukorral es 2,5dl langyos tejjel.
Sodóhoz:
2 csomag pudingpor 6kanal cukor es 1liter tej
Megkelesztem utana osszegyurom nyujtom pogiszaggatoval kiazaggatom
Dejot vettem, 5kanal dejohoz raktam 3kanal cukrot.
Az aranygaluskat nem a sodo bolonditja meg, hanem az h ebbe a cukros dejoba belereszeled 1citrom hejat:) Leraktam az elso reteget es vastagon megszprtam dejoval, aztan raszaggatttam a masodik reteget aztis jol meghintve. Mikor megsult, kivettem es csopogtettem ra egy keves tejet, majd visszaraktam a sutobe 1pillanatra. Igy nem fog kiszaradni:)
Az első tésztaréteghez a lisztet elkeverjük a sütőporral, a cukorral. Összemorzsoljuk a vajjal, a tojást hozzáadjuk, és omlós tésztát gyúrunk belőle. 30 percig hűtőben tároljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit robotgéppel gyorsan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva egy éjszakát pihentetjük a hűtőben. Az almatöltelékhez az almát megpároljuk az édes-fűszeres borban....
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Nehézhttp://www.mindenegybenblog.hu/sutes-nelkuli-receptek/tuti-finomsag-sutes-nelkul-csak-kevergetni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba téve kikeverjük. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell!), mag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű