40 dkg darált hús,
2 zsemle –áztatott -
1 tojás
10 dkg. reszelt sajt,
1 gerezd fokhagyma, pici
vörös.hagyma,
petrezselyem apróra vágva,
minden fűszerből egy csipet amit szerettek,
(én raktam bele, bazsalikomot, oregánót, körit, bors, só, egy kis reszelt gyömbért,őrölt piros paprikát)
összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába.
Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába.
Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
A krumplikat héjában megfözzük majd hadjuk kihülni. A hússzeleteket fölszeleteljük borssal füszerezzük,én pl vékonyabbra fölszeletelt karajt még kétfele vágtam el mert könyebben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A spenótot megtisztítjuk, mossuk, hagyjuk szűrőn lecsöpögni. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd 6 érmére vágjuk....
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesEgy nagy lábosba helyezzük bele a csülköt, és dobáljuk rá az újhagymát, hagymát, sárgarépát és a fokhagyma-gerezdeket. Majd szórjuk rá az egész fekete borsot, babérlevelet, és...
Elkészítési idő: 250 perc Nehézség: Közepes