Családireceptkönyv.hu

Raffaelló


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 dl víz,
35 dkg cukor,
25 dkg ráma margarin,
27 dkg tejpor,
30 dkg kókusz reszelék.

Elkészítés:


A vízzel, és a cukorral szirupot készítünk. Szobahőmérsékletűre hűtjük. Belekeverjük a margarint, a tejport, és 20 dkg kókuszreszeléket. Az egészet habosra keverjük, majd 5-6 órára fagyasztóba tesszük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és beleforgatjuk a maradék kókuszreszelékbe.

Hűtőszekrénybe tároljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Habos csokoládészelet
Habos csokoládészelet

A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és az olajat, beleforgatjuk a habot. Papír...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Császármorzsa
Császármorzsa

A cukor felét belekeverem a langyos tejbe, hozzáadom a pici sót, majd beleáztatom a mazsolát és a búzadarát is. A tojások sárgáját elkeverem a maradék cukorral, a fehérjéből pedig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: GereHajnal
Mákos-almás sü­tike
Mákos-almás sü­tike

1. A kókuszreszeléket, a mákot illetve a lenmagot öntsd össze és daráld le. 2. A datolyát magozd ki, a vízből önts hozzá egy keveset, és késes aprítóval ezt is dolgozd krémesre....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk