5 dl víz,
35 dkg cukor,
25 dkg ráma margarin,
27 dkg tejpor,
30 dkg kókusz reszelék.
A vízzel, és a cukorral szirupot készítünk. Szobahőmérsékletűre hűtjük. Belekeverjük a margarint, a tejport, és 20 dkg kókuszreszeléket. Az egészet habosra keverjük, majd 5-6 órára fagyasztóba tesszük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és beleforgatjuk a maradék kókuszreszelékbe.
Hűtőszekrénybe tároljuk.
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és az olajat, beleforgatjuk a habot. Papír...
Elkészítési idő:A cukor felét belekeverem a langyos tejbe, hozzáadom a pici sót, majd beleáztatom a mazsolát és a búzadarát is. A tojások sárgáját elkeverem a maradék cukorral, a fehérjéből pedig...
Elkészítési idő:1. A kókuszreszeléket, a mákot illetve a lenmagot öntsd össze és daráld le. 2. A datolyát magozd ki, a vízből önts hozzá egy keveset, és késes aprítóval ezt is dolgozd krémesre....
Elkészítési idő: