1 csomag gríz(vagy tejszínes) puding
2 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg Rama margarin
30 dkg kókusz reszelék
Mogyoró, vagy mandula, vagy meggy esetleg zseléscukor darabkák
A pudingot (puding tasakján feltüntetett tejmennyiség felhasználásával) a liszttel a
cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük.
A vajat elkeverjük 20 dkg kókusz reszelékkel.
A puding ha kihűlt összekeverjük a vajjal elkevert kókusz reszelékkel.
Kis gombócokat formálunk, -és ízlés és fantáziánk szerint bármivel lehet tölteni-, végül a
gombóckákat a maradék kókuszreszelékbe hempergetjük.
Pici mignon papírra helyezzük a kész „Rafaelló” golyócskákat
Fontos, hogy csak tejszínes- vagy gríz pudingból készítsük, mivel fehér színű az eredeti
„Rafaelló” is
1. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral addig verjük, míg jó habos nem lesz. 2. Hozzáadjuk az étolajat és a vizet, majd a sütőporos és kakaós lisztet. 3. Jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 150 fokra előmelegítjük. A fehérjéket elektromos habverővel verjük, amikor szép habos, de még nem nagyon kemény, kanalanként hozzáadjuk a porcukrot. Minden kanál között...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük becsomagolva. Pihentetés után kinyújtjuk, és tetszés szerinti formában felvágjuk, megtöltjük, és előmelegített sütőben rózsa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit dagasztó gépbe mérjük bele, kezdjük el össze dagasztani. Fényes, könnyű tésztát kapunk. A lisztet a hájjal jól összedolgozzuk, 3 egyenlő részre osztjuk.A tész...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű