1 evőkanál libazsír
1 evőkanál őrölt kömény
2-3 evőkanál liszt
1 evőkanál pirospaprika
3-4 gerezd fokhagyma
só
bors
Parádi víz
A zsíron megfuttatjuk az őrölt köményt, a fokhagymát majd a liszttel rántást készítünk. Kevés Parádi vizet öntünk rá, csak annyit, hogy jó sűrű legyen és habverővel simára keverjük. Ha elkészült annyi vízzel öntjük fel, hogy krémleves sűrűségű legyen és ekkor tesszük bele a pirospaprikát. Sóval, borssal és ha szükséges egy kis őrölt köménnyel ízesítjük. Jól összeforraljuk és zsályalevéllel pirított kockára vágott barnakenyérrel tálaljuk.
A zöldségféléket megtisztítjuk, a vöröshagymát apró, a sárgarépát és a burgonyát 1 × 1 cm-es kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük. Nagy lábasban, az olajon pirítani kezdjük a...
Elkészítési idő:A zöldségeket megpucolom, feldarabolom, felteszem egy közepes lábasba főni. Fűszerezem ízlés szerint. Mikor minden puhára főtt hozzáadom a kb 1 dl kókusztejet összeforralom de már...
Elkészítési idő: 30p