Családireceptkönyv.hu

Mirelit zöldbableves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1/2 kg mirelit zöldbab,
a hozzávalók ugyanúgy, mint a friss zöldbabból készült levesnél.

Elkészítés:


A mirelit-tartósítással előállított élelmezési anyagokat 1-2 órán át hideg helyen kiengedtetjük, a kiengedett anyagot 4 órán belül fel kell használni. A mélyhűtött zöldbabból készült leves és a friss zöldbabból készült leves előállítása között csupán annyi a különbség, hogy a zöldbab főzését hideg vízzel kezdjük; egyébként ugyanaz az eljárás.

Mirelit zöldbableves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Húsleves
Húsleves

Nagyon fontos, hogy mindent alaposan tisztíts meg, mielőtt belehelyezed a fazékba! A húsokat jól mosd meg, a zöldségeket pucold meg. Néhány zöldséget kicsit korábban kell kivenni a...

Elkészítési idő: 3-4óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Mamika
Csülkös bableves
Csülkös bableves

http://aprosef.hu/csulkos_bableves_recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Joghurtos csirkeleves
Joghurtos csirkeleves

elkészítés A tisztított zöldségeket kisebb hasábokra vágjuk, a petrezselymet és a zellerzöldet finomra aprítjuk. A csirkeszárnyat kettévágjuk (ha csirkemellet használunk, felko...

Elkészítési idő: 50 per
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk