Tésztához:
4 tojás
15 dkg margarin
25 dkg kristálycukor
35 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 dl tej
sárgabarack (befőtt is jó lé nélkül) szeletelve
A 4 tojás sárgáját a cukorral és a margarinra habosra keverni. Felváltva hozzáadni a lisztet és a tejet.
Zsírozott, lisztezett tepsibe önteni, rátenni a sárgabarackot, 150 fokon előmelegített sütőben sütni. Tűpróba!!!!
Amíg sül a tészta, a 4 tojás fehérjét gőz felett felverni, a megsült tésztára tenni, a sütőben rászárítani, kb. 6 perc.
A tojásfehérjéket kezd el felverni, amikor félkemyény, kanalanként add hozzá az édesítőt és verd fel nagyon kemény, fényes habbá. A diót, a darabokra tört csokit és a nyílgyökérpor...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűEgy bögrébe beleöntjük a hozzávalókat. Jó alaposan elkeverjük, hogy egy kicsit ragacsosabb masszát kell, hogy kapjunk. Berakjuk a mikróba 1 percre. Eperrel vagy más gyümölccsel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForrald fel a tejet a narancshéjjal és Canderellel ízesítve. Válaszd ketté a tojás fehérjét és sárgáját egymástól. Miután a fehérjét kemény habbá verted, egy evőkanállal szaggasd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. A muffin sütő mélyedéseit kibéleljük papírral. A lisztet egy tálkába szitáljuk, elkeverjük benne a sütőport. Egy másik tálban a tojásokat elkeverjük a cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű