menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes almapaprika


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 2 l víz
- 8 dkg só
-25-30 dkg cukor
-1 kávéskanál borkén
eészbors, babérlevél, mustármag koriander

Elkészítés:


Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába.

Automatás változat:
babérlevél és bors az üveg aljára, félbevágott almapaprikára a hidegen elkevert levet ráönteni, (BORKÉNT KIHAGYNI!) minden üveg tetejére 1 evőkanál étolajat tenni csavaros tetővel lezárni és befőző automatában 80 fokon 30 percig dunsztolni.

Ecetes almapaprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rostos őszibaracklé
Rostos őszibaracklé

A megtisztított, darabolt barackot annyi vízzel tesszük fel főni, amennyi éppen ellepi. Fövés közben lehet turmixolni. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot és kevés aszkorbinsavat, maj...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Őszibarack chutney
Őszibarack chutney

A barackokat mosd meg, majd kockázd fel. A hagymát, szintén tisztítsd és kockázd. Tedd egy lábasba, reszeld rá a citromhéjat, facsard rá a levét, add hozzá a nádcukrot, a csillag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Vizes uborka télire
Vizes uborka télire

Az uborkákat alaposan megmosom, a szár felőli végét levágom, nehogy keserű legyen! Alulra teszem az összevágott leveleket és a kaprot, ráállítom szép sorban az udorkákat, közé rak...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
PARADICSOMLÉ *
PARADICSOMLÉ *

Előtte való nap elkészítjük az üvegeket, azaz tisztára mossuk a fedelekkel együtt, majd konyharuhára téve lecsöpögtetjük. Alaposan megmossuk a paradicsomokat, a hibás részeket, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk