menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes almapaprika


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 2 l víz
- 8 dkg só
-25-30 dkg cukor
-1 kávéskanál borkén
eészbors, babérlevél, mustármag koriander

Elkészítés:


Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába.

Automatás változat:
babérlevél és bors az üveg aljára, félbevágott almapaprikára a hidegen elkevert levet ráönteni, (BORKÉNT KIHAGYNI!) minden üveg tetejére 1 evőkanál étolajat tenni csavaros tetővel lezárni és befőző automatában 80 fokon 30 percig dunsztolni.

Ecetes almapaprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Gulyáskrém
Gulyáskrém

Mindent megtísztítok, mag ne maradjon a paprikában! A paradicsom héját lehúzom. A zöldséget ledarálom vagy aprítógéppel pépesítem. Lassú tűzön másfél-két órát főzöm a babérlevé...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Piros Arany házilag
Piros Arany házilag

Itthon jól lemostam a zsákmányt. Kiszedtem a csumáját, eltávolítottam a magjait, feldaraboltam, majd húsdarálóval ledaráltam, apró lyukas tárcsát használtam hozzá. Találtam még...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Kádas savanyúság
Kádas savanyúság

A vizet a sóval és cukorral felforraljuk, majd kihűtjük. Beletesszük a tartósítókat és a fűszereket, majd a kihűlt léhez adjuk. A levet egy dupla akkora tálba tesszük. Később bá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Imre
Birsalmasajt
Birsalmasajt

• A birsalmát megmossuk és félbevágjuk. Magházával együtt tesszük fel főni annyi vízben, amennyi ellepi. • Ha puhára főtt, a magházat eltávolítjuk és a héjával együtt pürésítjük....

Elkészítési idő: 2 nap
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk