- 2 l víz
- 8 dkg só
-25-30 dkg cukor
-1 kávéskanál borkén
eészbors, babérlevél, mustármag koriander
Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába.
Automatás változat:
babérlevél és bors az üveg aljára, félbevágott almapaprikára a hidegen elkevert levet ráönteni, (BORKÉNT KIHAGYNI!) minden üveg tetejére 1 evőkanál étolajat tenni csavaros tetővel lezárni és befőző automatában 80 fokon 30 percig dunsztolni.
A megtisztított sütőtököt vágd nagyobb kockákra, és terítsd szét egy kibélelt sütőlemezen. Fedd le alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 10 percig. 2. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKÉSZÍTÉSE Mossuk meg alaposan a birsalmákat, különösen, ha molyhosak. Daraboljuk fel (magház nélkül, bár abban van a zselésítő pektin). Öntsünk rá 1 bögre vizet és főzzük puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük, 1 napig állni hagyjuk. Saját levében hordóba vagy üvegbe rakjuk. Ez kb 8-10 l.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű