menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes almapaprika


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 2 l víz
- 8 dkg só
-25-30 dkg cukor
-1 kávéskanál borkén
eészbors, babérlevél, mustármag koriander

Elkészítés:


Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába.

Automatás változat:
babérlevél és bors az üveg aljára, félbevágott almapaprikára a hidegen elkevert levet ráönteni, (BORKÉNT KIHAGYNI!) minden üveg tetejére 1 evőkanál étolajat tenni csavaros tetővel lezárni és befőző automatában 80 fokon 30 percig dunsztolni.

Ecetes almapaprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Paradicsomlekvár
Paradicsomlekvár

A bazsalikomot nem túl apróra vágjuk, a hagymát meghámozzuk, karikázzuk, majd megfonnyasztjuk az olajban. Hozzáadjuk a bazsalikomot és a felkarikázott paradicsomot, majd fedő nélkü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Bogyós gyümölcs tartósítása
Bogyós gyümölcs tartósítása

Ha meleg van, hiába a hűtő, netán az átválogatás, a mimóza-érzékenységű bogyós gyümölcsök elég hamar átadják magukat az enyészetnek. Az is köztudott, hogy ha vízzel átöblítjük, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Bodzaszörp
Bodzaszörp

A virágokat nem poros út mellett szedem! Levágom a szárát közben alaposan átnézem nehogy bogár legyen benne. A cukorból és a vízből sűrű szirupet főzök és lehűtöm Beleteszem a...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Ecetes almapaprika
Ecetes almapaprika

Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába. Automatás változat: babérlevél és bors az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk