380 g rizsliszt
125 g margarin
25 ml laktózmentes tej
75 g laktózmentes tejföl
0,5 cs. dr. Oetker sütőpor
1 db L-es méretű tojás
100 g reszelt trappista sajt
1 púpos teáskanál só
Az összes hozzávalóból tésztát gyúrni. Gombócokat formázni és kisütni ostyasütőben.
A recept a www.glutenmentesovezet.hu oldalról származik, de az oldal már nem elérhető.
Először a tésztát készítettem el, összegyúrtam és hagytam állni, hogy az útifűmaghéj dolgozhasson és egy ruganyos állagú tésztagombóchoz nyúljak, mikor nyújtani szeretném. Mikor ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszhez összekeverjük a száraz hozzávalókat, hozzáadjuk a vajat, a tojást, majd az egészet összegyúrjuk. A tésztát folpackba csomagolva félórára hűtőbe tesszük, azután rizsliszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lágy margarint keverjük habosra a cukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat és a mézet. 2. Keverjük a liszthez a sütőport. A cukros masszához felváltva adjuk hozzá k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 160 °C fokra, egy kb. 20cm x 16cm méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Egy tálban fakanál vagy kézi habverő segítségével keverjük össze a piskóta összes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű