4 tojás
100 ml víz
90 g dió
90 g lenmag
90 g napraforgómag
90 g szezámmag
90 g tökmag
egy csipet só
fél teáskanál szódabikarbóna
Ez egy nagyon könnyen elkészíthető kenyér. A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét a csipet sóval verjük fel. Adjuk hozzá a vizet és a szódabikarbónát. A magokat őröljük meg, adjuk hozzá a tojáshabos keverékhez, a tojások sárgájával együtt. A tésztát tetszés szerinti formába, vagy akár muffin formákba is önthetjük és 180 fokos sütőben nagyjából 50 perc alatt megsütjük.
A szokásos módon elkészítjük a fasírt masszát. A darált húshoz adjuk a vízbe vagy tejbe kissé megáztatott, és jól kinyomkodott zsemléket. Az apróra vágott vöröshagymát megdinszt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket egyforma, kb. 1x1 cm-es kockákra vágtam. A quinoát az olajon átforgattam, sóztam, borsoztam, hozzáadtam, hozzáadtam az édesburgonyát, a répát és a céklát, a zöldfűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a kefirt, a sütőporral elkevert lisztet és az olajat. Alaposan összedolgozzuk - ha nagyon sűrűnek ítéljük meg, akkor mehet hozzá e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű