4 csésze friss rukkola
6 gerezd fokhagyma (zúzott)
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 tk citromlé
¼ teáskanál só
Elkészítés: Először megpirítjuk a szalonát, /el is hagyható, de jó ízt ad neki/ A gombából pörköltet készítünk, majd késes robottal összeaprítjuk. 10 dkg vajon megmelegítünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bolognai spagetti a világ egyik legegyszerűbb kajája, mégis sokan készítik porból. Egy olyan receptet mutatunk, ami szerintünk TÖKÉLETES, de persze ha nektek már megvan a jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tapadásmentes serpenyőben a fokhagymát 1 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk. Hozzáöntjük a paradicsomot, elkeverjük benne a fűszernövényeket és a nyírfacukrot. Sűrű keverget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót meghámozzuk, majd feldaraboljuk egy tálban, hozzáadjuk a kókuszzsírt és a zúzott fokhagymát, majd botmixer segítségével keverjük az egészet, míg viszonylag pépes állagú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű