Készíts egy téglalap alapú piskotát.
A krém hozzávalói:
1 L Tej
6 evőkanál Liszt
14 evőkanál Cukor
2 egész Tojás
2 cs Vaniliás cukor
10 dkg Vaj
A töltelékhez egész banánok . A díszítéshez pedig darált mogyoró vagy kókuszreszelék.
Keverd össze a krém hozzávalóit majd főzd meg puding sűrűségűre és tedd bele a vaniliás cukrot is. Miután kihült mixerrel keverd bele a vajat, hogy szép fényes legyen a krém. Kend a piskótára a krém nagyobb majd a banánokat helyezd annak közepére .Tekerd föl a piskótát majd a tekercset is krémezd be és szórj rá bőven tört mogyorót vagy kókuszreszeléket.
Afiyet olsun!
A kölest egy szűrő segítségével alaposan átmosom, majd felteszem főni az aszaltgyümölccsel, almalével és vízzel. Körülbelül 30 perc alatt puhul meg, ez idő alatt apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNedves és száraz összetevőket külön-külön összevegyítjük, majd a kettőt összekeverjük. Legalább fél órát állni hagyjuk. 160-170 fokon 40-45 perc.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csokoládét a margarinnal gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóit. Először a folyékony alapanyagokat keverjük el, ezután pedig a száraz hozzávalókkal...
Elkészítési idő: 62 perc Nehézség: KönnyűAz Aranka vanília krémport a tasakon található használati utasítás alapján elkészítjük, és az édes tésztából sütött palacsintákat megtöltjük vele. Porcukorral meghintve, átmelegítv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű