Készíts egy téglalap alapú piskotát.
A krém hozzávalói:
1 L Tej
6 evőkanál Liszt
14 evőkanál Cukor
2 egész Tojás
2 cs Vaniliás cukor
10 dkg Vaj
A töltelékhez egész banánok . A díszítéshez pedig darált mogyoró vagy kókuszreszelék.
Keverd össze a krém hozzávalóit majd főzd meg puding sűrűségűre és tedd bele a vaniliás cukrot is. Miután kihült mixerrel keverd bele a vajat, hogy szép fényes legyen a krém. Kend a piskótára a krém nagyobb majd a banánokat helyezd annak közepére .Tekerd föl a piskótát majd a tekercset is krémezd be és szórj rá bőven tört mogyorót vagy kókuszreszeléket.
Afiyet olsun!
Az áfonyán kívül minden hozzávalót önts a turmixgépbe, majd turmixold simára. Ha túl sűrű a tészta, lazítsd egy kevés mandulatejjel. Ha túl híg, akkor adj hozzá még egy-két kanál z...
Elkészítési idő:A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A banánt és az almát aprítógépben pürésítjük (reszelni is lehet), majd mixerrel beledolgozzuk a tojások sárgáját, a mézet/édesítőt, a kókuszr...
Elkészítési idő: