Készíts egy téglalap alapú piskotát.
A krém hozzávalói:
1 L Tej
6 evőkanál Liszt
14 evőkanál Cukor
2 egész Tojás
2 cs Vaniliás cukor
10 dkg Vaj
A töltelékhez egész banánok . A díszítéshez pedig darált mogyoró vagy kókuszreszelék.
Keverd össze a krém hozzávalóit majd főzd meg puding sűrűségűre és tedd bele a vaniliás cukrot is. Miután kihült mixerrel keverd bele a vajat, hogy szép fényes legyen a krém. Kend a piskótára a krém nagyobb majd a banánokat helyezd annak közepére .Tekerd föl a piskótát majd a tekercset is krémezd be és szórj rá bőven tört mogyorót vagy kókuszreszeléket.
Afiyet olsun!
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és 2 sütőlapot sütőpapírral bélelünk. A vajat robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat és alaposan kikeverjük....
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTöltelék előkészítése: Az almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet, a zsírt a sóval és cukorral egy lábasban felforraljuk. Majd folytonos keverés mellett hozzáadod a lisztet, lehetőleg nem egy nagy borításra. Addig főzzük, amíg el nem váli...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézAz összes hozzávalót összekeverjük, majd ha összeállt a massza, kis golyókat formázunk belőle, és kókuszreszelékbe hempergetjük őket, úgy fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű