Hozzávalók:
30 dkg porcukrot és
1 vaníliás cukrot
15 dkg margarinnal jól kikeverni, majd hozzákeverni apránként
30 dkg darált diót,
17 dkg lisztet egy mokkáskanál sütőporral,
6 evőkanál tejet,
7 tojás habbá vert fehérjét,
egy citrom reszelt héját. (Remélem nem hagytam ki semmit) Lassú tűzön kb. 20-30 percet sütni.
Ha elkészült, a
7 tojás sárgájából és
30 dkg porcukorból készült krémmel leönteni, majd visszatenni a sütőbe, de már nem kell sütni! (Erre azért van szükség, hogy előbb megszáradjon rajta a máz.) Mielőtt megkeményedne a máz teljesen, érdemes felszeletelni a sütit, és akkor nem törik meg vágás közben!
A keményítőt és a lisztet tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a margarint, és jól összedolgozzuk (kézi robotgép keverőspiráljával, alacsony fokozaton). Cipóvá formázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy csipet só hozzáadásával kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, a vizet, a kakaóport, és a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a porcukorral, az olajjal, a vízzel habosra kavarjuk. Hozzáadunk 25 dkg lisztet melyet sütőporral elkevertünk. Ezt követően a felvert tojásfehérjével lazán összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját az olajjal, porcukorral habosra keverjük ki. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzákeverjük a sárgájához, óvatosan, ne törjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű