0,60 kg csont nélküli sertés karaj, 0,10 kg füstölt szalonna, 0,20 kg vöröshagyma, só, őrölt bors, őrölt kömény, szerecsendió, 0,60 kg zöldséges rizs, 0,60 kg burgonya, 0,20 kg lángolt kolbász, 1 db csípős zöldpaprika
1. A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból.
2. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük.
3. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk.
4. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk.
5. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük.
6. Sült burgonyával, zöldséges rizzsel ízlésesen tálaljuk.
A húsokat és a szalonnát tegyük egy órára a fagyasztóba, akkor könnyebben darálódik, nem kenődik a gépbe. Fölváltva adagolva daráljuk le apró lyukú tárcsán. Adjuk hozzá a fűszereke...
Elkészítési idő: kb 2 ór Nehézség: KözepesA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, füstölt sajt szeletet,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket meghámozzuk, a répát és a fehér répát, hagymát felkarikázzuk. A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. 2. A zsírt egy nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal eg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű