3 apróra vágott banán, 3 banán, 1 ⅓ csésze cukor, 2 tojás, ½ csésze olvasztott vaj, 1 csésze fehér liszt, 1 csésze finom zabpehely, ½ csésze félédes, apróra vágottcsokoládé, 1 csipet só, 1 ek sütőpor, 2 csésze csokoládé ganache, ⅓ csésze porcukor
1. Egy keverő tálba tegyük az apróra vágott banánt a cukorral, adjuk hozzá a tojást, a vajat, és jól összekeverjük.
2. Hozzáadjuk a lisztet, a zabot, a csokoládét, a sót, és jól összekeverjük.
3. Végül hozzáadjuk a sütőport, összekeverjük óvatosan, a tésztát egy olajozott és lisztezett vekni sütőformába tesszük.
4. Süssük előmelegített sütőben 350ºF körülbelül 45 percig, fogpiszkáló próbáig.
5. Ha kihűlt, vágjuk ketté, töltsük meg a félbevágott banánnal és csokoládé krémmel, fedjük le a süti másik felével, és szórjuk meg porcukorral.
A lapokat kettesével külön-külön sütjük. Sütőpapírra a megfelelő tortakarikát körbe rajzoljuk,erre simítjuk rá a piskóta tésztát. Fontos!!! 12 perc alatt megsül 180-190 fokon!!! Ne...
Elkészítési idő: 5 óraA krémhez a mascarponet kikavarjuk a porcukorral, hozzáadjuk a joghurtot, a felvert habtejszínt, a 0,5 dl vízben feloldott zselatint és végül könnyedén belekeverjük az összetört ke...
Elkészítési idő:A piskóta elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját,alaposan elkeverjük,majd a száraz hozzávalókat...
Elkészítési idő:Minden hozzávalót összekeverek egy tálban, és egy tortaformában 150 fokos sütőben 60 perc alatt készre sütöm.
Elkészítési idő: