8 szelet karaj, 1 dl olaj, 20 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, só, törött bors, szerecsendió, 8 szelet sonka, 8 szelet Göcsej sajt, 5 dkg vaj
1. A hússzeleteket kiverjük megsózzuk és meghintjük borssal, tűzálló tálba rakjuk és megsütjük.
2. A gombát apró kockára vágjuk.
3. Egy kanál olajon megpároljuk a reszelt hagymát, majd a gombát, zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük.
4. Teszünk minden hússzeletre egy szelet sonkát és sajtot.
5. Tálalás előtt 10-15 percig forró sütőben sütjük.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a papri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fasírtot begyúrom a bacon szalonna szeleteket leterítem a húst szétlapítom rajta középre helyezem a füstölt kolbászt és az egészet feltekerem. olajozott tepsiben 180 fokon szép...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt ketté vágjuk. Belsejét és a végeit levágjuk.Ha, kell kis talpat is vágjunk,elkerülve ezzel,hogy a csónakok felboruljanak Magyaros fűszerrel bedörzsöljük. Elkészítjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű