1 kg krumpli, 60 dkg sertésszűz, 10 dkg húsos szalonna, 6 dkg sertészsír, 5-6 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 ek pirospaprika, 1 nagy fej vöröshagyma, só, bors, olaj
1. Tisztítsd meg a húst, majd vágd kockákra.
2. Ezután a krumplival is járj el hasonlóképp, valamint a szalonnát is csíkozd fel, végül a hagymát is vágd apró kockákra.
3. A krumplit főzd meg félkeményre, majd szórd meg sóval, és told a sütőbe, hogy megpiruljon.
4. Egy edényben hevítsd fel a zsírt, majd pirítsd benne üvegesre a hagymát, a szalonna társaságában.
5. Ha már elérte a megfelelő állapotot, add hozzá a húst is, és pirítsd addig, amíg minden oldala szép fehér nem lesz.
6. Mikor elérte ezt, öntsd fel annyi vízzel, hogy épp ellepje, sózd, borsozd, törd hozzá a fokhagyma felét, szórd meg petrezselyemmel, és főzd puhára.
7. Ha már elég puha, kapcsold a tűzhelyet magas hőfokra, hogy a maradék víz elfőjön, és pirítsd meg a húst.
8. Add hozzá a pirospaprikát és a maradék fokhagymát, keverd meg párszor, majd add a már megpirult krumplihoz, és kész is vagy.
Aprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. A szikkadt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a jól megmosott húst szárazra töröljük -börét több helyen bevágjuk -a hagymákat és a fűszereket nagyon apróra vágjuk,ősszekeverjük kb, 4 evőkanál olajjal,sóval és borssal izesit...
Elkészítési idő: 180 Nehézség: Nehéza szüzérméket megtisztitjuk a hártyától -felszeleteljük enyhén kiverjük -sózzuk ,borsozzuk ,mindkét oldalát lisztbe forgatjuk -a felhevitett oljon mindkét oldalát pirosra...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Közepes1. A 70 dkg darált húst (comb) fűszerekkel összekeverjük (bors, só, majoranna, erős paprika, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma és 1 tojás), mintha fasírtot készítenénk, csak ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz