4-5 nagyobb krumpli, 2 ek olívaolaj, só, fűszerek
1. Sikálj meg alaposan 4-5 nagyobb krumplit, majd uborkagyalun szeleteld fel őket.
2. A szeleteket keverd össze 2 evőkanál olívaolajjal, sóval és bármilyen egyéb fűszerrel, amivel ízesíteni szeretnéd.
3. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe úgy, hogy a szeletek ne fedjék egymást, majd 200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt süsd meg. Amikor épp barnulni kezd, készen is van.
A sárgarépát megtisztítás után hasábokra, vagy vastagabb karikára vágom, és serpenyőben vajon 5 percig pirítom. Ezután beleöntöm a bort és a narancslevet. Felforralom, majd hozz...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűEz a parmezános-fokhagymás parázsburgonya a legfinomabb, és legegyszerűbb köretek egyike! Ha elkészíted, garantáltan sikert aratsz vele! 1 A sütőt melegítsd elő 200 C-ra. 2 A p...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA kockára vágott, sózott krumplit felrakjuk főni. A bacont apró gyufaszálakra vágjuk, pici zsíron lepirítjuk, hozzáadjuk a kockázott hagymát (lehet picit nagyobb is), üvegesre pir...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű