4-5 nagyobb krumpli, 2 ek olívaolaj, só, fűszerek
1. Sikálj meg alaposan 4-5 nagyobb krumplit, majd uborkagyalun szeleteld fel őket.
2. A szeleteket keverd össze 2 evőkanál olívaolajjal, sóval és bármilyen egyéb fűszerrel, amivel ízesíteni szeretnéd.
3. Tedd sütőpapírral bélelt tepsibe úgy, hogy a szeletek ne fedjék egymást, majd 200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt süsd meg. Amikor épp barnulni kezd, készen is van.
A krumplit héjában főzzük. Közben a hagymát durva kockára vágjuk és az olajban barnára pirítjuk. A megfőtt krumplit hideg vízzel öblítjük és melegen hámozzuk. A hagymához adva k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát meghámozzuk és az almareszelő durva fokán nyersen lereszeljük. 2. Összekeverjük a felvert tojással, a kolbászkrémmel, a pirospaprikával, a zúzott fokhagymával, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat kissé felhevítjük, és 3-4 perc alatt megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát. Ehhez jön a kockázott bacon, amit folyamatos kevergetés mellett kissé megpirítunk. Hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBlanda potatismos med äggen. Bryn lite smör i en stekpanna. Klicka ut små bullar och stek dem gyllene på båda sidor. Servera med stekt fläsk och rårörda lingon.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű