10 dkg margarin, 5-6 fej gomba, 1 zöldpaprika, 6 szelet Bacon szalonna, kb. 10 dkg sonkás felvágott, 6 dl tej, 1,5 ek liszt, só , bors, szerecsendió, fokhagyma, vagy fokhagyma granulátum
1. Kb. 4 dkg margarinon az apróra vágott gombát, zöldpaprikát, bacon szalonnát és a sonkás felvágottat megpirítjuk, kis borssal ízesítjük.
2. Egy másik lábosban kb.4 dkg margarinon 1,5 púpos evőkanál lisztet kicsit megpirítunk, majd felöntjük kb. 6 dl tejjel, kis borsot, 1 csapott teáskanál sót, 1 késhegyni fokhagyma granulátumot (Kotányi), és egy pici reszelt szerecsendiót adunk a szószhoz.
3. Picit összeforraljuk, majd leöntjük vele a pirított sonkás dolgokat. Majd az egészet összekeverjük a kifőzött spagetti tésztával.
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd mehet bele a citromhéj és a vaníliás cukor. Egyenként belekeverjük a tojásokat is. A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzzük. A csirkemellet megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással és a natúr joghurttal. Ezt ízlés szerint fűszerezzük, továbbá, ha a diéta engedi, mehet bele egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit apró darabokra töröm, és sós vízben megfõzöm. Meleg vízzel leöblítve leszûröm. Közben a császárhúst nagyon vékony csíkokra vágom, zsírját kisütöm, majd a tûzrõl félrehú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNéhány órával a sütés előtt kell megcsinálni, hogy tudjon állni, mert attól lesz fini :).
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű