10 dkg margarin, 5-6 fej gomba, 1 zöldpaprika, 6 szelet Bacon szalonna, kb. 10 dkg sonkás felvágott, 6 dl tej, 1,5 ek liszt, só , bors, szerecsendió, fokhagyma, vagy fokhagyma granulátum
1. Kb. 4 dkg margarinon az apróra vágott gombát, zöldpaprikát, bacon szalonnát és a sonkás felvágottat megpirítjuk, kis borssal ízesítjük.
2. Egy másik lábosban kb.4 dkg margarinon 1,5 púpos evőkanál lisztet kicsit megpirítunk, majd felöntjük kb. 6 dl tejjel, kis borsot, 1 csapott teáskanál sót, 1 késhegyni fokhagyma granulátumot (Kotányi), és egy pici reszelt szerecsendiót adunk a szószhoz.
3. Picit összeforraljuk, majd leöntjük vele a pirított sonkás dolgokat. Majd az egészet összekeverjük a kifőzött spagetti tésztával.
A tölteléket egy tálban összekeverjük. A tésztát 9 részre osztjuk. Részenként kinyújtjuk és megtöltjük. Hármasával összefonjuk. A fokhagymát és a felvágott zöldségzöldjét belekev...
Elkészítési idő:A hagymát kockára vágjuk, a gombafejeket megmossuk, megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A vaj felén megfuttatjuk a hagymát, és hozzáadjuk a gombát. Mikor a gomba már levet...
Elkészítési idő:később
Elkészítési idő: 0,5