1 ek kakaó, 1 ek instant kávé, 1 dl tej, 15 dkg étcsokoládé, 15 dkg kristálycukor, 2 csomag vaníliás cukor, 20 dkg finomliszt, 25 dkg Rama, 5 db tojás, 0,5 csomag sütőpor
1. A tojást szétválasztjuk, a fehérjéket a fele cukorral, a sárgákat a cukor másik felével felverjük.
2. A fehérjehabhoz hozzáadjuk a tojássárgás cukrot, aztán apránként a sütőporos lisztet és a kakaót.
3. Óvatosan összekeverjük és előmelegített sütőben, 15-20 percig sütjük, 175 °C fokon.
4. A piskótalapot kihűtjük.
Különleges díszítést készíthetünk, ha a torta bizonyos részeit fehér csokoládéval vagy fehér mázzal (cukor és citromlével fölvert tojásfehérje keverékével) vonjuk be.
Krém A tejszínt az étcsokival folyamatosan kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük az eritritet (nekem 80 g-mal lett nem túl édes, ízlés szerint lehet hozzá adni többet, keveseb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGesztenye,keksz,cukor,rum,tej összedolgozni.Kapcsos tortaforma /26 cm / belenyomkodni. A pudingot megfőzni,hűlni hagyni.A felét a tésztára kenni,kirakni rumos-tejbe mártott piskót...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA piskótához a fehérjéket felverjük a cukorral és sóval, majd beleforgatjuk a tojások sárgáját, ezután a lisztet és a reszelt citrom- és narancshéjat. 160 fokon 40-50 percig sütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTörd össze a zabkekszet (tipp: tedd bele egy vastagabb nylon tasakba és hús klopfolóval finoman össze tudod törni egy fa deszkán)! A margarint olvaszd fel, és keverd össze az össze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű