Családireceptkönyv.hu

Csokoládés krémtorta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csokoládés pudingpor, 4 ek cukor, 4 dl tej, 6 dl habtejszín, 3 cs habfix, 1 ek porcukor, 10 dkg étcsokoládé

díszítéshez: 1 dl habtejszín, 5 dkg étcsokoládé, 5 dkg cseresznye

Elkészítés:


1. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük.

2. A meleg pudingba keverjük az lereszelt étcsokoládét, majd kavargatva kihűtjük.

3. A habot közben felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixet, majd összedolgozzuk a kihűtött pudinggal.

4. Lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk és 1,5-2 órán át hűtőben pihentetjük, hogy szilárddá váljon.

5. Tálaláskor tejszínhabbal, csokoládédarabokkal és cseresznyével díszíthetjük, de ezek nélkül is isteni!

Csokoládés krémtorta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Piskóta, ami mindig sikerül
Piskóta, ami mindig sikerül

Elkészítés: A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük. 30 dkg cukrot 6 kanál tejben sziruppá főzzük (vagyis a cukrot teljesen felolvasztjuk a tejben), és forrón a habra öntjük, tovább...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olajos piskóta
Olajos piskóta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Boszorkányok eledele
Boszorkányok eledele

1. A diót száraz serpenyőben megpirítom, hagyom kihűlni majd aprítógépben darálom. 2. Hozzákeverem a cukrot. 3. Az almákat meghámozom, vékony szeletekre vágom majd a vajjal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk