1 csokoládés pudingpor, 4 ek cukor, 4 dl tej, 6 dl habtejszín, 3 cs habfix, 1 ek porcukor, 10 dkg étcsokoládé
díszítéshez: 1 dl habtejszín, 5 dkg étcsokoládé, 5 dkg cseresznye
1. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük.
2. A meleg pudingba keverjük az lereszelt étcsokoládét, majd kavargatva kihűtjük.
3. A habot közben felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixet, majd összedolgozzuk a kihűtött pudinggal.
4. Lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk és 1,5-2 órán át hűtőben pihentetjük, hogy szilárddá váljon.
5. Tálaláskor tejszínhabbal, csokoládédarabokkal és cseresznyével díszíthetjük, de ezek nélkül is isteni!
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. 2. A száraz alapanyagokat keverd össze egy nagy tálban, egy kisebben pedig a nedveseket. Utóbbit ntsd a száraz összetevőkbe, és keverd át, ha t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verjük, majd hozzádolgozzuk a mascarponét vagy vajkrémet/sajtkrémet és egy expressz zselatint. Közben lefőzzük a kávét. Egy téglal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNajskôr si vlašské orechy zomelieme na jemno.Pridáme k nim prášok do pečiva, múku a štipku soli.Premiešame.Potom si oddelíme žĺtka od bielkov .Bielka si odložíme do chladničky.Mäkk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. Ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 4-5 perc. A lisztet hozzáadjuk, elfelezzük, és az egyiket a kakaóval és a vízze...
Elkészítési idő: Elkészítési idő Nehézség: Könnyű