1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika
1. A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le.
2. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje.
3. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem.
4. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.
Készítsd elő a zöldségeket. A hagymát és a fokhagymát vágd apróra, a póréhagymát karikákra. A tököt vágd félbe, szedd ki a magját és vágd kockára. Ha a leggyakrabban kapható,...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűMagozzuk ki a szilvákat, majd vágjuk kis darabokra. Tegyük egy nagy fazékba, adjuk hozzá a meghámozott és felaprított sütőtököt. Öntsük fel annyi vízzel, hogy duplán ellepje, és te...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst 1,5 centis kockákra vágjuk, majd 1,5 liter hideg vízben feltesszük főni, kissé megsózzuk. Nagy lángon fölforraljuk, lefedve, kis lángon kb. 1 óra alatt majdnem puhára főzzük...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűEgy leveses fazékban kevés olajon kiolvasztom a kockára vágott húsos szalonna zsírját. A zsiradékban a finomra vágott hagymát rövid ideig párolom, majd ráteszem a tésztát is. Állan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű