1 kg újburgonya, 20 dkg liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 cs petrezselyem, 1 tk só, 1 ek olaj
1. Az újburgonyát letisztítjuk és sós vízben puhára főzzük úgy, hogy ne essen szét.
2. Leszűrjük és lisztben megforgatjuk, majd az olajon aranybarnára sütjük.
3. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet apróra vágjuk és a burgonyára szórjuk. Az egészet összerázzuk.
4. Megsózzuk és átforrósítjuk.
Összegyúrom a hozzávalókat, kisebb darabokat csípek ki belőle. golyókat gömbölyítek, a közepébe nyomok egy egy kis kovkára vágott sajtot. Megforgatom zsemlemorzsában és azonnal k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA muffintepsi mélyedéseit kikenem vajjal. A sajtot lereszeltem. A meghámozott krumplit megmostam, papírtörlővel szárazra töröltem. Vékony karikákra gyalultam. A megolvasztott v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mossuk meg és főzzük meg a burgonyát héjjában. 2. Tisztítsuk meg és vágjuk tetszőleges alakúra a répát és petrezselymet, majd dinszteljük vajon puhára. 3. Öntsük le a borsó le...
Elkészítési idő: 3 h Nehézség: KönnyűMosd meg alaposan a burgonyákat, és héjastól tedd oda főni. Amikor készen vannak, szűrd le őket, és anélkül, hogy meghámoznád, csorgasd rájuk az olívaolajat, fűszerezd meg és add h...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű