1 kg újburgonya, 20 dkg liszt, 3 gerezd fokhagyma, 1 cs petrezselyem, 1 tk só, 1 ek olaj
1. Az újburgonyát letisztítjuk és sós vízben puhára főzzük úgy, hogy ne essen szét.
2. Leszűrjük és lisztben megforgatjuk, majd az olajon aranybarnára sütjük.
3. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet apróra vágjuk és a burgonyára szórjuk. Az egészet összerázzuk.
4. Megsózzuk és átforrósítjuk.
A káposztát legyaluljuk, vagy már eleve a piacon gyalultat veszünk. Jól megsózzuk, és összekeverjük, majd minimum fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Egy nag...
Elkészítési idő: 50 percA répa és a narancs nem csak színükben passzolnak egymáshoz: mindkettőben van egy kis fanyar íz, a répában az édessel, a narancsban a savanyúval párosul. Ahogy már sok zöldség kapc...
Elkészítési idő:Ez a parmezános-fokhagymás parázsburgonya a legfinomabb, és legegyszerűbb köretek egyike! Ha elkészíted, garantáltan sikert aratsz vele! 1 A sütőt melegítsd elő 200 C-ra. 2 A p...
Elkészítési idő: 35 percA kuszkuszt egy széles tányérba tesszük és felöntjük hideg vízzel. Negyedóra után leszűrjük, és félretesszük, míg a szemek tovább duzzadnak. Villával többször átkeverjük, hogy a sz...
Elkészítési idő: