2 tojásfehérje, 2 kanál citromlé, 100 g szétnyomott eper, 40 g porcukor, 2 kanál felaprított citromfű
1. Verjük fel a tojásfehérjét a citromlével.
2. Utána keverjük hozzá a szétnyomott epret és a porcukrot.
3. Legvégül adjuk hozzá a 2 kanál apróra összevágott citromfüvet.
4. Az így kapott habot szervírozzuk pohárban vagy desszertes tálkában, és díszítsük eperrel, macskanyelvvel, citromfű levéllel.
A vajat alaposan kikeverjük a kétféle cukorral és a tojássárgájával,majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.Végül hozzáadjuk a keményre vert tojásfehérjét.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tálban csomómentesre keverjük, a tejet részletekben adagolva hozzá. Érdemes átmenni rajta egy botmixerrel is, hogy ne maradjanak pici lisztcsomók benne. Enyhén k...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. Csokit és vajat vízgőz felett felolvasztjuk. Kihűtjük 2. Cukrot és tojást összekeverjük (3 perc) 3. Hozzáadjuk a vaníliát és a csokis vajat 4. Külön tálban összekeverjük a li...
Elkészítési idő: KB 1 óra plusz Nehézség: KönnyűPiskótatésztát sütni, tortaforma (22 cm) és 180 fokon kb 25 - 30 perc Ha kihűlt 3 lapba vágni Pudingot főzni,hűteni. A vajat kikeverni a cukorral, a kihűlt pudinggal össze ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű