menu

Családireceptkönyv.hu

Epres hab citromfűvel


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojásfehérje, 2 kanál citromlé, 100 g szétnyomott eper, 40 g porcukor, 2 kanál felaprított citromfű

Elkészítés:


1. Verjük fel a tojásfehérjét a citromlével.

2. Utána keverjük hozzá a szétnyomott epret és a porcukrot.

3. Legvégül adjuk hozzá a 2 kanál apróra összevágott citromfüvet.

4. Az így kapott habot szervírozzuk pohárban vagy desszertes tálkában, és díszítsük eperrel, macskanyelvvel, citromfű levéllel.

Epres hab citromfűvel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Gyümölcsrizzsel töltött palacsinta
Gyümölcsrizzsel töltött palacsinta

A megmosott rizst vaníliás tejben puhára főzzük. Lehűtjük, majd hozzákeverjük a cukrot, a kimagozott meggybefőttet. Amikor a rizs teljesen kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sára
Almapalacsinta - vegán változat
Almapalacsinta - vegán változat

panyagokat - a lisztet, a sütőport, a fehéjat és a cukrot - összekeverjük, majd egy másik tálban a nedveseket - a tejet, az almaecetet, az almapürét és a vaníliát - úgyszintén, a k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Kókuszrolád
Kókuszrolád

A sötét és a világos rész hozzávalóit külön-külön összedolgozzuk. Ezt követően a tésztát téglalap alakura nyújtjuk, a fehér krémet rákenjük és hosszában feltekerjük. Ebből a mennyi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réka
Tiramisu 1.
Tiramisu 1.

Összekeverjük a tojások sárgáját pici kávéval és a cukorral, majd hozzákeverjük a mascarponét, majd a felvert tojás fehérjét is.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk