30 dkg darált keksz , 10 dkg margarin, 5 dkg porcukor, kevés tej, 50 dkg gesztenyemassza, 10 dkg margarin, kevés rum, tej, cseresznyeszemek
1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t).
2. 50 dkg gesztenyemasszát (ami már kiolvadt) 10 dkg margarinnal , kevés rummal és egy kis tejjel kikeverünk. Sűrűnek de krémesnek kell lennie.
3. A gesztenyés masszát tegyük rá a kekszes torta alapra.
4. Cseresznyeszemeket lehet belenyomkodni.
5. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
1. A tejfölt a cukorral és vaníliás cukorral összekeverjük. 2. A csatos tortaforma alját először kirakjuk egy sor keksszel, ezen egyenletesen eloszlatunk egy kis krémet (úgy kb....
Elkészítési idő: 3-4 ó hűtés Nehézség: KönnyűKivajazzuk a tortaformát, majd belerakosgatjuk a babapiskótákat és meglocsoljuk a citrom levével. A túrót, tejfölt, porcukrot, vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját jól összedo...
Elkészítési idő: 1 óra+ pár ó Nehézség: Közepes1.A tojást, a kókuszolajat és az édesítőt habverővel keverd simára. 2. Külön tálkában keverd össze a darált mandulát, a mandula lisztet, a sütőport, és a fahéjat. 3. A lisztkever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű