30 dkg darált keksz , 10 dkg margarin, 5 dkg porcukor, kevés tej, 50 dkg gesztenyemassza, 10 dkg margarin, kevés rum, tej, cseresznyeszemek
1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t).
2. 50 dkg gesztenyemasszát (ami már kiolvadt) 10 dkg margarinnal , kevés rummal és egy kis tejjel kikeverünk. Sűrűnek de krémesnek kell lennie.
3. A gesztenyés masszát tegyük rá a kekszes torta alapra.
4. Cseresznyeszemeket lehet belenyomkodni.
5. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Megcsináljuk a pudingot, ahogy a tasakra van írva. A túrót összetörjük a vanillin cukrokkal, majd a pudinghoz keverjük. Rákenjük a tortalapra. Lábosban a málnát a 2 evőkanál cuk...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA piskótákhoz Egy nagy tálban elkeverjük a lisztet, sót és a sütőport, majd félretesszük. Egy másik tálba öntjük a puha vajat, majd a cukorral és olajjal simára keverjük. Hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a száraz hozzávalókat jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tojást és a tejet. Alaposan összedolgozzuk az egészet. A kész tésztát gyúródeszkán cipóvá gyúrju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pitetészta hozzávalóit, az étcsoki kivételével, összegyúrjuk (először a lisztet morzsoljuk el a vajjal, majd mehet hozzá a többi alapanyag), becsomagoljuk fóliába és 30 percre a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű