30 dkg darált keksz , 10 dkg margarin, 5 dkg porcukor, kevés tej, 50 dkg gesztenyemassza, 10 dkg margarin, kevés rum, tej, cseresznyeszemek
1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t).
2. 50 dkg gesztenyemasszát (ami már kiolvadt) 10 dkg margarinnal , kevés rummal és egy kis tejjel kikeverünk. Sűrűnek de krémesnek kell lennie.
3. A gesztenyés masszát tegyük rá a kekszes torta alapra.
4. Cseresznyeszemeket lehet belenyomkodni.
5. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
https://www.youtube.com/watch?v=uhOyjqINWLU------absztrakt díszek Ez egyszevűbb. https://www.youtube.com/watch?v=qIBR3WY9hew----virág https://www.youtube.com/watch?v=4JDP...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt melegítsd elő 180ºC-ra, egy csatos tortaformát (26 cm átmérőjű, vagy hasonló űrtartalmú) pedig vajazz ki. A lisztet szitáld át a sütőporral és a szódabikarbónval, majd keve...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAlsó réteg: 1 csésze datolya 1/2 csésze mandula Összeturmixoljuk a hozzávalókat és elterítjük egyenletesen egy 11 centiméteres kerek tortaforma alján.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű