30 dkg darált keksz , 10 dkg margarin, 5 dkg porcukor, kevés tej, 50 dkg gesztenyemassza, 10 dkg margarin, kevés rum, tej, cseresznyeszemek
1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t).
2. 50 dkg gesztenyemasszát (ami már kiolvadt) 10 dkg margarinnal , kevés rummal és egy kis tejjel kikeverünk. Sűrűnek de krémesnek kell lennie.
3. A gesztenyés masszát tegyük rá a kekszes torta alapra.
4. Cseresznyeszemeket lehet belenyomkodni.
5. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Színezhetjük amilyenre szeretnénk. kiváló fondant tetejére pl . víz készítésére.
Elkészítési idő:A liszthez adjuk a kakaóport, alaposan elkeverjük, és átszitáljuk. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a porcukrot, tovább keverjük, egyesével hozzáadjuk a tojásokat, ezt i...
Elkészítési idő:Előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
Elkészítési idő: