1 kg burgonya, 3 közepes fej vöröshagyma, 2 dl napraforgó olaj, só ízlés szerint
1. A krumplit héjában főzzük.
2. Közben a hagymát durva kockára vágjuk és az olajban barnára pirítjuk.
3. A megfőtt krumplit hideg vízzel öblítjük és melegen hámozzuk.
4. A hagymához adva krumplitörővel vagy villával összetörjük, alaposan megsózzuk, lepirítjuk.
5. Azonnal tálaljuk.
A káposztát megreszeljük, besózzuk és 1-2 órán keresztül állni hagyjuk (de akar tovább is), hogy minél több levet facsarjunk ki belőle. Kicsavarjuk, és annyi lisztet gyúrunk hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA chilipaprikát apró kockákra vágjuk. Ha nem szeretjük nagyon erősen, aprítás előtt távolítsuk el az ereket és magokat. A petrezselymet finomra vágjuk. A leszűrt, kihűtö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmostam,végeiket levágtam és feldaraboltam. Egy serpenyőben kókuszolajon elkezdtem megpárolni, fűszereztem, lefedtem és hagytam puhulni.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA krumplikat megpucoljuk, és kockára vágjuk. Majd sós vízbe téve megfőzzük őket. Ezután egy szűrő segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit, ez benne a nagy titok! Közben míg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű