Családireceptkönyv.hu

Joghurtkrémes barcktorta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 darab tojás, 18 dkg cukor, 14 dkg liszt, 10 dkg margarin, 1 citrom reszelt héja, 1 cs vaníliás cukor

krém: 30 dkg görög joghurt, 1 cs vaníliás pudingpor, 3 ek cukor, 5 dl tej, 2 dl baracklekvár

Elkészítés:


1. A margarint a cukorral, és a tojás sárgájával, vaníliás cukorral, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a felvert fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt.

2. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük.

3. A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük.

4. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából és megtöltjük a joghurtos pudinggal.

5. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.

Joghurtkrémes barcktorta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Egérlányka- formatorta-rumos dió
Egérlányka- formatorta-rumos dió

A piskótákat készítjük el először Ha megtöltöttük,burkolás előtt vajas krémmel kenjük Faragjuk

Elkészítési idő: min 10 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anita
Sütés nélküli citromtorta
Sütés nélküli citromtorta

Az alaphoz először száraz serpenyőben vagy minigrillen pirítsd meg egy kicsit a kesudiót. Tedd aprítógépbe a datolyát és a kesudiót, majd aprítsd össze jó alaposan. Forralj össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Nyers csokoládétorta
Nyers csokoládétorta

Ha van időnk, áztassuk be a mandulát hideg vízbe legalább 6 órára, majd szűrjük le. Az áztatás felszabadítja a mandulában lévő enzimgátlókat, így könnyebb megemészteni. Ha nincs id...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kekszes pudingtorta
Kekszes pudingtorta

Kiöblítjük a szilikonos formát, így a puding könnyen leválik majd róla. Üveges jénaiban is lehet csinálni, de akkor ne borítsuk ki, inkább rétegezzük gazdagon éa hagyjuk a tálban....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk