4 darab tojás, 18 dkg cukor, 14 dkg liszt, 10 dkg margarin, 1 citrom reszelt héja, 1 cs vaníliás cukor
krém: 30 dkg görög joghurt, 1 cs vaníliás pudingpor, 3 ek cukor, 5 dl tej, 2 dl baracklekvár
1. A margarint a cukorral, és a tojás sárgájával, vaníliás cukorral, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a felvert fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt.
2. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük.
3. A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük.
4. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából és megtöltjük a joghurtos pudinggal.
5. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.
Először a krémet készítjük el. Ehhez a tejszínt felforraljuk, majd folyamatos keverés közben, vékony sugárban az olvasztott csokoládéhoz keverjük. Beletesszük a porcukrot is, é...
Elkészítési idő:Banános torta Összekeverünk 5 dkg simalisztet, 3 dkg étkezési keményítőt, 1 teáskanál sütőport és 3 evőkanál csokidarát vagy csokireszeléket. 4 tojásfehérjét pici...
Elkészítési idő: 2 óraA narancsokat meghámozzuk, kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. Folpack-kal kibélelünk egy tálat (nekünk 2,5 l tál), majd az alját és az oldalát kirakjuk a narancskarikákkal és elkész...
Elkészítési idő: