1 kg káposzta, 1 kk köménymag, ecet, cukor, 1 mk törött bors
1. A káposztát vékonyra felszeleteljük, besózzuk.
2. 2-3 óráig állni hagyjuk.
3. Utána kinyomkodjuk.
4. Salátalébe tesszük.
5. Másnap fogyasztjuk.
A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, vastagabb szeletekre vágjuk, és egy nagy zománcos edénybe tesszük. Az ecetet elvegyítjük a sóval meg a cukorral, ráöntjük a paprikára, és az egés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmegmossuk -kicsumázzuk -vastagabban szeleteljük -egy nagyobb edénybe tesszük NEM KELL BELE VÍZ -ami levet enged azzal töltjük fel -összekeverjük az ecetet + só + cukor + natri...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. 2. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. 3. Az üvegek aljára tesszük a fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposzta torzsáját kivágjuk, és felcsíkozzuk. 2. A langyos felöntő vízben feloldjuk a sót. 3.A megtisztított befőttes üveg aljába tesszük a kaprot. 4. Rátesszük a felcsíkoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű