2 kivi, 2 ek tejszín, 1 tk méz
1. A kivit hámozzuk meg, és szeleteljük fel.
2. Néhány karikát tegyünk félre a díszítéshez.
3. A maradékot passzírozzuk át, a tejszínt verjük kemény habbá a mézzel, majd adagoljuk hozzá a gyümölcspürét.
4. Tegyük kehelybe és hűtsük tálalásig, majd kivikarikával díszítsük.
A sűritett tej kivételével mindent simára keverünk és mint az omlettet,megsütjük.Tálaláskor izlés szerint megkenjük sűritett tejjel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megpucoltam és lereszeltem. A margarint meglangyosítottam majd a lereszelt almát bele tettem és pároltam kicsit majd a reszelt citromhéj és a citromlét is hozzá adva e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a lisztet, az élesztőt, a sót és a cukrot összekeverjük, és külön a tojást, a vizet és az olajat. A két keveréket alaposan összedolgozzuk, 5 percig dagasztjuk. 60-90...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót aprítógépben vagy turmixgépben összekeverjük. Átkanalazzuk a formákba (tölcsérrel érdemes csinálni). Arra figyeljünk, hogy ne töltsük színültig, mert akkor...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű