10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
1. A margarint a liszttel együtt a tűzre tesszük. 2. Ha már habzik, ráöntjük a tejet. 3. Simára keverve jó sűrűre főzzük, és a tűzről lehúzva belekeverjük a darált sonkát,...
Elkészítési idő:A májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő:1. Moss meg alaposan a paradicsomokat, majd vágd apró kockákra. Ha kisebb paradicsomokat használsz, félbe vagy negyedbe is vágod őket. 2. A friss bazsalikom leveleket mosd m...
Elkészítési idő:A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...
Elkészítési idő: