10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
só, bors A tonhalat egy szűrön át lecsepegtetjük és a friss sajttal krémállagúra összekeverjük. A hagymát, tojást megpucoljuk, az előbbit apróra, a tojást és a kapribogyót durvá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk, és egy nagy tepsibe terítjük. Sózzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd az olajjal összeforgatjuk. A tepsit 200 fokos sütőbe tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont süssük meg, amikor kicsit kihűlt, vágjuk durvára. Keverjük össze a reszelt sajttal, mustárral, majonézzel meg a karikára vágott hagymával. Kenjük meg vastagon a kenyerek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű