menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászkrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj

Elkészítés:


1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.

Kolbászkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TONHALKRÉM
TONHALKRÉM

só, bors A tonhalat egy szűrön át lecsepegtetjük és a friss sajttal krémállagúra összekeverjük. A hagymát, tojást megpucoljuk, az előbbit apróra, a tojást és a kapribogyót durvá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Zellekrém
Zellekrém

1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert) 2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem

Elkészítési idő: 5p
Nehézség: Könnyű
share
Kolozsvári túrókrém
Kolozsvári túrókrém

1. A szalonnát nagyon apróra összevágjuk, majd zsírját kisütjük. 2. Hagyjuk, hogy kihűljön, sőt meg is dermedjen. 3. Ezután a pörccel együtt habosra keverjük, és hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar VÖRÖSBOROS CSIRKEMÁJPÁSTÉTOM ÁFONYÁVAL
Avatar Borbély László Kedvelnék Avatar Semenei Angelika Kedvelnék Avatar Borbély Bettike Kedvelnék
VÖRÖSBOROS CSIRKEMÁJPÁSTÉTOM ÁFONYÁVAL

A gondosan megtisztított májat falatnyi darabokra vágjuk. Tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, és 5–10 percig pácoljuk. A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük a felforrósított s...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk