10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
só, bors A tonhalat egy szűrön át lecsepegtetjük és a friss sajttal krémállagúra összekeverjük. A hagymát, tojást megpucoljuk, az előbbit apróra, a tojást és a kapribogyót durvá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert) 2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
Elkészítési idő: 5p Nehézség: Könnyű1. A szalonnát nagyon apróra összevágjuk, majd zsírját kisütjük. 2. Hagyjuk, hogy kihűljön, sőt meg is dermedjen. 3. Ezután a pörccel együtt habosra keverjük, és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gondosan megtisztított májat falatnyi darabokra vágjuk. Tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, és 5–10 percig pácoljuk. A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük a felforrósított s...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű