10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
A kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad. A bacont felvágjuk, és megpirítj...
Elkészítési idő:A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucol...
Elkészítési idő: 2 óra1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő:A finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: 1 óra