4 nagyobb, kemény kovászos uborka, 20 dkg krémsajt, 1 csokor friss kapor, 1 csomag újhagyma
1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.
2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.
3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.
4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.
1. 10 tojást keményre főzünk (forrás után 10’). 2. Egy pici vöröshagymát felaprítunk. 3. A tojásokat félbevágjuk, kiemeljük a sárgájukat , a fehérje aljáról levágunk egy pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverd össze a tojásokat a felengedett spenóttal, a liszttel, sóval és fokhagymaporral. Öntsd a mssszát egy sütőpapíros tepsibe és süsd meg előmelegített sütőben. Ha kész, borítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csicseriborsót megfőzzük majd hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, aprítógépbe öntjük. Hozzáadjuk a tahinit, a zúzott fokhagymát, a sót, a citromlevet és az olívaolajat, és pulzál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű