menu

Családireceptkönyv.hu

Kukoricasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg konzervkukorica, 1 nagy fej lilahagyma, 4 tojás, 2 pár virsli, 2 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 cs petrezselyem, só, 1 kk cukor

Elkészítés:


1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.

2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.

3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.

4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.

Kukoricasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Monamari
Burgonyasaláta
Burgonyasaláta

A tejfölt, majonézt, mustárt, borsot, és a sót keverjük ki. Sósnak kell lennie a mártásnak, mert a krumpli ebből még fel fog venni. Tehát nem baj, ha úgy érezzük kóstolásnál, minth...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tüzes paprika fűszeres olajban
Tüzes paprika fűszeres olajban

A paprikákat a levüktől lecsöpögtetjük, majd a szár felőli végüket levágjuk, és a magokat eltávolítjuk. Ezután a paprikák üregét megtöltjük a feta sajttal, az ujjunkkal jól belenyo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Padlizsánkrém (vineta krém)
Padlizsánkrém (vineta krém)

A padlizsánt a villanykályha tetején egy régi serpenyőben jó puhára sütöm mindenik oldalára megfordítva. Közben elkészítem a majonézt a tojás sárgáját elkavarom a mustárral, közb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Az én "Waldorf" salim
Az én "Waldorf" salim

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk