40 dkg konzervkukorica, 1 nagy fej lilahagyma, 4 tojás, 2 pár virsli, 2 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 cs petrezselyem, só, 1 kk cukor
1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.
2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.
3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.
4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.
A tejfölt, majonézt, mustárt, borsot, és a sót keverjük ki. Sósnak kell lennie a mártásnak, mert a krumpli ebből még fel fog venni. Tehát nem baj, ha úgy érezzük kóstolásnál, minth...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat a levüktől lecsöpögtetjük, majd a szár felőli végüket levágjuk, és a magokat eltávolítjuk. Ezután a paprikák üregét megtöltjük a feta sajttal, az ujjunkkal jól belenyo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt a villanykályha tetején egy régi serpenyőben jó puhára sütöm mindenik oldalára megfordítva. Közben elkészítem a majonézt a tojás sárgáját elkavarom a mustárral, közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű