1/2 kg pizzatészta, 30 dkg kész lecsó, 15 dkg szalonna, 20 dkg reszelt trappista sajt
1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót.
2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek.
3. Forró sütőben készre sütöm.
Tejet langyosra hevítjük a cukorral és hozzáadjuk morzsolva az élesztőt, lefedve pihentetjük. Kimérjük a lisztet és hozzáadjuk az ételízesítőt és sót. Keverőtálba beletesszük a k...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat bedagasztjuk - a fehérjéket nem kell felverni -, duplájára kelesztjük, majd ha megkelt 16 db gombócot készítünk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük. Ha friss élesztőt használunk, picit futtassuk fel! 2. Ezután jöhet az összes többi hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverőgépbe tesszük az összes alapanyagot. Nem szükséges az élesztőt felfuttatni Jól összegyúrjuk Kelesztjük kb 1 órát ketté vesszük a tésztát Kézzel nyújtjuk, húzogatjuk Fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű