1 doboz (40 dekás) hámozott paradicsom konzerv, 2 tk szárított oregano, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek olivaolaj, 1 ek sűrített paradicsompép, frissen őrölt fekete bors
1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet beöntöm a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót.
2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd az erős illatú zúzadékot is beleteszem a turmixgépbe.
3. Löttyintek hozzá olívaolajat és belekanalazom a sűrített paradicsomot.
4. Tekerek hozzá frissen őrölt borsot, sót azért nem, mert a pizzán a toppingok és a sajt úgyis elég sós lesz, és röpke pillanatok alatt krémesre turmixolom szét a pizzamártást.
1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet beöntöm a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót. 2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd...
Elkészítési idő:A sót és a lisztet összekeverjük. A langyos vízhez hozzáadjuk a csipetnyi cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfutatjuk. Hozzáadjuk a liszthez. Hozzágyúrjuk az olivaolajat is....
Elkészítési idő: 2 óra1. A tészta egyik felére rákenem a paradicsomot, elosztom rajta a sonkát, majd a lecsurgatott, szeletelt mozzarellát. 2. Ráhajtom a tészta másik felét és összenyomkodom a széle...
Elkészítési idő: