menu

Családireceptkönyv.hu

Rakott kukorica sajtosan


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg kukorica (konzerv, mirelit), 10 dkg mozzarella, 10 dkg parmezán, 3 ek tejföl, 6 ek főzőtejszín, só, bors, olaj

Elkészítés:


1. A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, ha mirelit kukoricából készítjük akkor felmelegítjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk.

2. A sajtokat lereszeljük és összekeverjük a tejföllel, tejszínnel és fűszerezzük, a háromnegyedét összekeverjük a kukoricával, a maradékot eloszlatjuk a tetején.

3. 15 percen át sütjük 160 fokon és már tálalhatjuk is.

Rakott kukorica sajtosan

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Egészségesebb krumplipüré, pofonegyszerűen
Egészségesebb krumplipüré, pofonegyszerűen

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sütőben sült mini krumplik
Sütőben sült mini krumplik

1. A burgonyákat alaposan megmossuk - a héjukat nem távolítjuk el. 2. A hagymát apróra vágjuk. 3. Egy sütőedényt meglocsolunk kevés olívaolajjal. 4. Beletesszük a burgo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Párolt lilakáposzta
Párolt lilakáposzta

A káposztát gyaluljuk le, a hagymát kockázzuk fel. A hagymát megpároljuk a zsiradékon, majd rácsorgatjuk a mézet és hagyjuk, hogy egy kicsit karamellizálódjon. Ezt követően rád...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Bulgur párolt
Bulgur párolt

A bulgurt megmosni, lecsepegtetni, kis zsiradékon megfuttatni, bele a bulgurt és 4 dl forró vízzel rotyogtatni takarékon. 10-15 perc amíg felszívja.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk