1/2 kg fodros metélt, kb. 60-70 dkg darálthús, 10-15 dkg sajt, 1 nagy pohár tejföl, 1 tojás
1. A darált húst elkészítem pörköltnek, közben kifőzöm a tésztát, majd összekeverem őket, és tepsibe öntöm.
2. A tetejét megszórom reszelt sajttal, majd a pohár tejfölt elkeverem a tojással, és ráöntöm a tetejére, majd addig sütöm, míg kezd pirulni a teteje.
Vágd apró kockákra a sonkát. Pucold meg és aprítsd fel a fokhagymát, vagy nyomd át fokhagymanyomón. Forrósítsd fel a vajat egy serpenyőben, és süsd meg benne a sonkát. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajt kivetelevel mindent osszekeverunk, pingpong labda meretu golyokat formalunk, kozepukbe egy kis kocka mozzarellat dugunk es ujra gombolygetjuk, hogy sehol se logjon ki. Las...
Elkészítési idő: 2.5 Nehézség: KözepesTedd fel a tészta vizét főni, majd amikor már forr, főzd ki az előírás szerint a tésztát. Közben egy serpenyőben hevítsd jó forróra az olajat. Tedd bele a csirkehúst és kevergetve-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát lereszeljük, enyhén sózzuk, majd összekeverjük a liszttel, és hozzáadjuk a tojásokat is. Forrásban lévő vízbe nokedli szaggatóval beleszaggatjuk. Amikor megfőtt, kiszed...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes