rizs, zöldborsó, petrezselyem, reszelt sajt, vaj
1. A rizst párold meg. Kevés vajon, apróra vágott petrezselyemmel párold meg a zöldborsót is, majd keverd a forró rizshez. (sütőben, fedő alatt melegítsd össze.)
2. Tálaláskor bőven szórd meg sajttal.
A friss fejes káposztát kb. 1 cm vastagra vágtam ( vajazott tepsibe raktam és a káposzta tetejére is vajdarabkákat tettem) Tettem rá a káposztára apróra vágott fokhagymát, sót, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert pucold meg, mosd meg, csepegtesd le, és vágd nagyjából egyforma hasábokra. Rendezd a zöldséget egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A sót, a borsot, az oregánót, a pirospapri...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. A krumplit megfőzzük, majd összetörjük. 2. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojássárgáját és a lisztet. 3. Egy tepsit vastagon kikenünk vajjal, és belerakjuk a krumplit, a te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű