rizs, zöldborsó, petrezselyem, reszelt sajt, vaj
1. A rizst párold meg. Kevés vajon, apróra vágott petrezselyemmel párold meg a zöldborsót is, majd keverd a forró rizshez. (sütőben, fedő alatt melegítsd össze.)
2. Tálaláskor bőven szórd meg sajttal.
Egy hosszúkás őzgerinc formájú sütőt kibélelek baconnel. A burgonyát megtisztítom, kockára vágom a lilahagymával együtt és kevés zsíron megdinsztelem. Amikor kész fűszerezem, sóva...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, majd kihűtöm, meghámozom és a reszelő durvább fokán lereszelem. Hagymát aprítok, amit olajban megpirítok, hozzáadom a reszelt krumplit, sózom, borsozom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát szétszedjük gerezdekre. Két percre forró vízbe dobjuk, majd kivesszük, és gyorsan megpucoljuk. Lassú tűzön pároljuk egy kicsit lefedett serpenyőben vajon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet és cukrot összekeverni, felfuttatni benne az élesztőt. Többi hozzávalót egy tálba rakni, majd felönteni a felfuttatott élesztővel. Géppel kevertem, majd kicsit kézzel is....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű