1 ek zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 cs csuszatészta, 1 db zöldpaprika, 1,5 dl paradicsomlé, só, 2 kk pirospaprika, 4 db közepes burgonya
1. Az apróra vágott hagymát a tésztával megpirítjuk.
2. Beletesszük a pirospaprikát, a zöldpaprikát, a paradicsomlét, a karikára vágott burgonyát és megsózzuk.
3. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük.
Készítsünk elő egy nagy fazekat, amibe a tésztát főzzük majd ki. Töltsük 3/4-ig vízzel, majd ízesítsük pár csipet sóval. Amikor elkezd forrni a víz, rakjuk bele a tésztát, és egy p...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűCsomómentesre elkevertem és olajjal kikent palacsintasütőben megsütöttem. Eleinte kemény tészta 10 perc múltán már tekerhető puhaságú. Tölteléknek nagyon vékony csíkokra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Elkészítjük a sajtmártást. A tojást és a lisztet habverővel összekeverjük, fölengedjük a tejjel, beledobjuk a vajat, és tűz fölött habverővel állandóan kevergetve sűrűr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel. Majd tegyünk fel a tűzhelyre akkora edényt, amibe miben összetevő belefér majd, öntsünk bele olívaolajat, dobjuk rá a vöröshag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű