Családireceptkönyv.hu

Slambuc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 ek zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 cs csuszatészta, 1 db zöldpaprika, 1,5 dl paradicsomlé, só, 2 kk pirospaprika, 4 db közepes burgonya

Elkészítés:


1. Az apróra vágott hagymát a tésztával megpirítjuk.

2. Beletesszük a pirospaprikát, a zöldpaprikát, a paradicsomlét, a karikára vágott burgonyát és megsózzuk.

3. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük.

Slambuc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Babi
Szilvás gombóc
Szilvás gombóc

A szilvákat félbevágjuk, és mindegyik közepébe teszünk egy kiskanál fahéjas porcukrot a mag helyére. A krumplit kockára vágjuk, puhára főzzük sós vízben, majd jól lecsepegtetjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bagett
Bagett

Folyadékot langyosítani, a kenyérsütőgép üstjébe önteni,bele a só, cukor, olaj, ecet, erre a liszt melybe belekevertük a sikért, a közepén kis lyukat vájni és ebbe morzsolni az éle...

Elkészítési idő: kb 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Tojásos nokedli
Tojásos nokedli

A tojásos nokedli elkészítését én általában a nokedlit szoktam elsőnek elkészíteni . A nokedlit több adagban szaggassuk a forrásban lévő vízbe. Amikor feljött a víztetejére szűrjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk