menu

Családireceptkönyv.hu

Slambuc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 ek zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 cs csuszatészta, 1 db zöldpaprika, 1,5 dl paradicsomlé, só, 2 kk pirospaprika, 4 db közepes burgonya

Elkészítés:


1. Az apróra vágott hagymát a tésztával megpirítjuk.

2. Beletesszük a pirospaprikát, a zöldpaprikát, a paradicsomlét, a karikára vágott burgonyát és megsózzuk.

3. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük.

Slambuc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Emőke
Gyors bolognai
Gyors bolognai

Készítsünk elő egy nagy fazekat, amibe a tésztát főzzük majd ki. Töltsük 3/4-ig vízzel, majd ízesítsük pár csipet sóval. Amikor elkezd forrni a víz, rakjuk bele a tésztát, és egy p...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Tortilla tekercs
Tortilla tekercs

Csomómentesre elkevertem és olajjal kikent palacsintasütőben megsütöttem. Eleinte kemény tészta 10 perc múltán már tekerhető puhaságú. Tölteléknek nagyon vékony csíkokra vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Görög makaróni sajtszósszal
Görög makaróni sajtszósszal

Elkészítés: Elkészítjük a sajtmártást. A tojást és a lisztet habverővel összekeverjük, fölengedjük a tejjel, beledobjuk a vajat, és tűz fölött habverővel állandóan kevergetve sűrűr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Autentikus olasz húsos ragu
Autentikus olasz húsos ragu

A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel. Majd tegyünk fel a tűzhelyre akkora edényt, amibe miben összetevő belefér majd, öntsünk bele olívaolajat, dobjuk rá a vöröshag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk